Προσωπικά δεδομένα

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η εταιρεία δημιούργησε την ιστοσελίδα με σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών, γι’ αυτό είναι σημαντικό οι πελάτες της εταιρείας να κατανοήσουν ότι οι πληροφορίες που μας παρέχουν είναι απαραίτητες για την ολοκλήρωση και διεκπεραίωση των παραγγελιών. Οι παρεχόμενες πληροφορίες διαφυλάσσονται από την εταιρεία μας.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Είναι οι πληροφορίες που εξατομικεύουν και προσδιορίζουν τον χρήστη άμεσα ή έμμεσα. Τα προσωπικά δεδομένα, λοιπόν, είναι στοιχεία που προστατεύονται από την ελληνική νομοθεσία και τις διεθνείς συμβάσεις. Στην ιστοσελίδα της εταιρείας οι χρήστες επιλέγουν αν θα αποκαλύψουν την ταυτότητα τους ή όχι. Ο χρήστης είναι υποχρεωμένος να παράσχει στην εταιρεία τα προσωπικά του δεδομένα μόνο εφόσον επιθυμεί να παραγγείλει προϊόντα ή να εγγραφεί στην ιστοσελίδα ή να στείλει email στην εταιρεία.

ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕIΑ

Η εταιρεία συλλέγει πληροφορίες αναφορικά με τους χρήστες. Πιο συγκεκριμένα συλλέγει:

1) Τα στοιχεία που ο χρήστης παρέχει στην εταιρεία κατά την εγγραφή του ως πελάτης ή επισκέπτης

2) Τα στοιχεία που παρέχει ο πελάτης για την διεκπεραίωση της παραγγελίας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας

3) Τα στοιχεία που παρέχει ο χρήστης σε συμμετοχές διαγωνισμών

4) Τα στοιχεία που παρέχει ο χρήστης κατά τη σύνδεσή του μέσω άλλης πλατφόρμας.
Στη ιστοσελίδα της εταιρείας, κατά την συμπλήρωση οποιασδήποτε φόρμας παραγγελίας θα σας ζητηθεί: ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, ηλεκτρονική διεύθυνση, ταχυδρομικώς κώδικας κατοικίας, τηλέφωνο και ο τρόπος πληρωμής.

Αναφορικά με τον τρόπο πληρωμής με πιστωτική κάρτα η εταιρεία δεν διατηρεί αρχεία με τα προσωπικά δεδομένα της πιστωτικής κάρτας του πελάτη, καθώς για την πληρωμή ο πελάτης ανακατευθύνεται στην επίσημη ιστοσελίδα της τράπεζας που συνεργάζεται η εταιρεία. Συμπληρωματικά μπορεί να σας ζητηθούν πληροφορίες όπως στοιχεία τιμολόγησης ή αποστολής-παράδοσης.
Η Εταιρεία κατά την ηλεκτρονική αποστολή της φόρμας χρησιμοποιεί τις πληροφορίες που αποστέλλονται προκειμένου να επικοινωνήσει μαζί σας σχετικά με την διεκπεραίωση της παραγγελίας ώστε να καταστεί δυνατή ή για επιβεβαίωση ή ταυτοποίηση του πελάτη ή για νέα εναλλακτικά προϊόντα που προσφέρονται ή ειδικές προσφορές της εταιρείας ή παραλαβή δώρων κατόπιν κλήρωσης διαγωνισμού.
Οι πελάτες της εταιρείας έχουν δυνατότητα επιλογής να λαμβάνουν τέτοιου είδους μηνύματα επικοινωνίας από το e-shop στέλνοντας email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@zitalogic.gr

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η εταιρεία προκειμένου να καταστήσει δυνατή την εκπλήρωση και αποστολή των παραγγελιών ή την κράτησή τους απαιτεί την συλλογή των προαναφερθέντων πληροφοριών. Συνεπώς, η κατάθεση των προσωπικών δεδομένων των πελατών, σημαίνει ότι αποδέχονται τους όρους της εταιρείας και συναινούν τα δεδομένα αυτά να χρησιμοποιούνται από τους υπαλλήλους του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας. Οι φορείς που συνεργάζονται με την εταιρεία υπό οποιαδήποτε μορφή υποχρεούται από την εταιρεία να παρέχουν στους χρήστες-πελάτες του το επίπεδο ασφαλείας που αναφέρεται στην παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεομένων. Η εταιρεία σε καμία άλλη περίπτωση δεν μπορεί να μοιραστεί με τρίτον τα προσωπικά σας δεδομένα χωρίς πρότερη δική σας συναίνεση, εκτός κι αν αυτό ζητηθεί μέσω της νόμιμου οδού.

ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η εταιρεία χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των πελατών μόνο για τους σκοπούς που αναφέρθηκαν παραπάνω, εκτός κι αν έχετε δώσει την συγκατάθεσή σας για περαιτέρω επεξεργασία και χρήση. Για τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων για χρήση άλλη από την αναφερόμενη θα ζητηθεί προηγουμένως η συγκατάθεση του πελάτη.
Προβλέπεται η χρήση των προσωπικών δεδομένων πελατών για σκοπούς διαφήμισης, μέσω μηνυμάτων marketing που σχετίζονται με την εταιρεία μας και μπορεί να σας ενδιαφέρουν.
Υπάρχει η δυνατότητα διαγραφής οποιαδήποτε στιγμή ή να επιλέξετε τα είδη επικοινωνιών με την εταιρεία.

ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ

Τα προσωπικά δεδομένα των πελατών της εταιρείας δεν χρησιμοποιούνται για διαφημιστικούς σκοπούς, εκτός κι αν έχετε δώσει προηγουμένως την συγκατάθεσή σας.
Τα προσωπικά δεδομένα χρησιμοποιούνται για σκοπούς διαφήμισης στους ήδη υπάρχοντες πελάτες για προϊόντα σχετικά με αυτά που έχετε αναζητήσει ή χρησιμοποιήσει ή σας ενδιαφέρουν.
Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να λαμβάνεται τέτοια μηνύματα υπάρχει η δυνατότητα διακοπής τους ακολουθώντας τις οδηγίες μέσα στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λαμβάνετε.

ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ

ΠΡΕΠΕΙ να γίνει κατανοητό στους πελάτες μας πως είναι δυνατή η διατήρηση των προσωπικών τους δεδομένων ή η χρήση αυτών για νομικούς λόγους όπως η πρόληψη, η απάτη, η ανίχνευση ενός εγκλήματος ή οποιαδήποτε άλλη κατάχρηση των υπηρεσιών μας και των συστημάτων πληροφορικής.