ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP ΑΛΙΜΟΣ , είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε στην κατασκευή ενός σύγχρονου δικτυακού καταστήματος.

Μία συναρπαστική και λειτουργική περιήγηση στην ιστοσελίδα σας θα βοηθήσει τους χρήστες να αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Ένας ελκυστικός ιστότοπος διευκολύνει την εμπειρία του χρήστη αλλά και της υπηρεσίας που παρέχεται. Ο εύχρηστος ιστότοπός, ο οποίος είναι φιλικός προς τον επισκέπτη, θα κρατήσει τους πελάτες σας ενεργούς και θα τους μετατρέψει σε επαναλαμβανόμενους πελάτες. Ξεκινάμε κάνοντας έρευνα και ανάλυση πληροφοριών του ανταγωνισμόυ σας, στην συνέχεια περνάμε στο σχεδιασμό και τέλος προχωράμε στην δημοσίευση του έργου.

Η ασφάλεια στο Διαδίκτυο είναι πάντα μια ανησυχία για τους αγοραστές. Οι πελάτες σας αγοράζουν περισσότερα από έναν ιστότοπο τον οποίο εμπιστεύονται, ο ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου θα πρέπει να δημιουργεί την εμπιστοσύνη στον χρήστη να αγοράσει, για αυτό και μεις δημιουργούμε ασφαλείς ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου για να αποκτήσουμε εμπιστοσύνη των καταναλωτών και να σας βοηθήσουμε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP ΑΛΙΜΟΣ

Στην zitalogic γνωρίζουμε τι καθιστά εξαιρετικό τον ιστότοπο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Για πάνω από 15 χρόνια η εταιρεία μας σχεδιάζει και ανάπτυσσει σελίδες δυναμικές ιστοσελίδες δημιουργώντας συναρπαστικές και καινοτόμες λύσεις.Ότι έχετε κατά νου για το νέο ηλεκτρονικό σας κατάστημα, είναι καιρός να το κάνετε πράξη μιλώντας με τους έμπειρους προγραμματιστές μας!

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ-ESHOP-ΑΛΙΜΟΣΟι ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου πρέπει να σχεδιάζονται με γνώμονα τον πελάτη και να παρέχουν μια εύκολη εμπειρία περιήγησης και αγορών. Οι σχεδιαστές μας θα συνεργαστούν στενά μαζί σας για να βεβαιωθούν ότι ο νέος ιστότοπος σας έχει δημιουργηθεί τέλεια για τους πελάτες σας και προβάλλει τα προϊόντα σας προς όφελός τους.

Προσφέρουμε μια διαφορετική γκάμα λύσεων σχεδιασμού για τον νέο ιστότοπο, οπότε, ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό σας και το χρονοδιάγραμμα, μπορούμε να δημιουργήσουμε το τέλειο ηλεκτρονικό κατάστημα για εσάς. Φυσικά, όλες οι λύσεις ηλεκτρονικών καταστημάτων μας σχεδιάζονται και κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας σύγχρονες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου παγκοσμίου επιπέδου, εύχρηστες και αξιόπιστες. Αυτά περιλαμβάνουν το Magento, το WooCommerce και το Module Manager.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP ΑΛΙΜΟΣ. Είμαστε μία από τις κορυφαίες εταιρείες σχεδιασμού ιστοσελίδων ηλεκτρονικού εμπορίου. Συνεργαζόμαστε με επιχειρήσεις – μεγάλες και μικρές – από όλους τους τομείς της βιομηχανίας, από απλά έως πολύπλοκα έργα ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ακολουθούν ορισμένοι άλλοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να επιλέξετε την Zitalogic για το έργο ηλεκτρονικού εμπορίου σας.

 • Πάνω από 400 ηλεκτρονικά καταστήματα σχεδιασμένα και κατασκευασμένα από εμάς
 • Έχουμε πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στον σχεδιασμό του ηλεκτρονικού εμπορίου
 • Οι πελάτες μας βαθμολογούν με 4.2 στην αξιολόγηση της google
 • Είμαστε εταίροι με όλες τις κορυφαίες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου
 • έχετε τον απόλυτο έλεγχο σε κάθε κομμάτι του καταστήματός σας.
 • διαχειριζεστε εύκολα ένα ή χιλιάδες προϊόντα, κατηγορίες, εικόνες και τιμές βάση ομάδων χρηστών και πολλά άλλα.
 • Οι ιστότοποι ηλεκτρονικού εμπορίου μας είναι προσαρμόσιμες ώστε να μπορείτε να επιλέξετε να προσθέσετε νέες λειτουργίες και λειτουργικότητα στον ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου σας.

Ολόκληρη η ουσία του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι να προσεγγίσετε πελάτες. Εμείς στην zitalogic μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου για εσάς που σας δίνει πρόσβαση σε πελάτες από όλο τον κόσμο εξυπηρετώντας πελάτες σε τοπικές γλώσσες και τοπικά νομίσματα.

 • Πόσο στοιχίζει η προώθηση μιας ιστοσελίδας στη google;
  Για τοπικά αποτελέσματα από 150€ το μήνα, για πανελλαδικά αποτελέσματα ξεκινάει από 400 ευρώ το μήνα αναλόγως τον ανταγωνισμό.
 • Πόσο καιρό χρειάζεστε για να ανεβάσετε μια ιστοσελίδα στην πρώτη σελίδα της Google;
  Συνήθως χρειαζόμαστε από 4 μήνες μέχρι 6 μήνες για καινούργιες επιχειρήσεις που ξεκινάνε τώρα την παρουσία τους στο διαδίκτυο.Αν έχετε ήδη ιστοσελίδα τότε ο χρόνος είναι πολύ λιγότερος.
 • Η επιχείρηση μου είναι από την Αθήνα αλλά στοχεύει όλη την Ελλάδα, μπορείτε να προωθήσετε την ιστοσελίδα μου σε όλη την Ελλάδα;
  Φυσικά και μπορούμε, αυτό άλλωστε έχουμε κάνει και για μας, βγαίνουμε στην πρώτη σελίδα στις περισσότερες πόλεις της Ελλάδος.
 • Γιατί να εμπιστευτώ εσάς για την κατασκευή και προώθηση της ιστοσελίδας μου;
  Αυτή τη στιγμή είστε στην ιστοσελίδα μας που σημαίνει ότι μας βρήκατε στην αναζήτηση που κάνατε στην πρώτη σελίδα και μας κάνατε κλικ, που στην ουσία είναι αυτό που ζητάτε να κάνουμε και για σας.

Όλο και περισσότεροι πελάτες κινούνται προς κινητές συσκευές (gs.statcounter.com). Οι ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου μας έχουν σχεδιαστεί για να είναι εύκολες για τους πελάτες σας να αγοράζουν από εσάς – ανεξάρτητα από την συσκευή ή το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιούν. Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου που προσαρμόζονται είτε δουλεύετε στην επιφάνεια εργασίας σας, ή στο iPad ή σε ένα κινητό τηλέφωνο.

H δημοσίευση της google πριν λίγες ημέρες στο blog της αναφορικά με την ενσωμάτωση φιλικών ιστοσελίδων για τις mobile συσκευές ως παράγοντα κατάταξης αποτελεσμάτων στην μηχανή αναζήτησης, ήρθε να επιβεβαιώση αυτά που ήδη γνωρίζαμε εδώ και αρκετό καιρό.

Θα συνεργαστούμε μαζί σας για τον σχεδιασμό και την εφαρμογή ενός χρονοδιάγραμματος με τις ενημερώσεις του περιεχομένου. Έτσι ο ιστότοπος σας παραμένει πάντα σύγχρονος και επίκαιρος.

Το τοπίο του ηλεκτρονικού εμπορίου αλλάζει. είναι σημαντικό να πουλάτε όπου οι πελάτες σας επιθυμούν να ψωνίζουν online.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP ΑΛΙΜΟΣ, είμαστε εδώ για να λύσουμε κάθε σας απορία σε θέματα E-Marketing επικοινωνήστε μαζί μας