ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP ΝΙΚΑΙΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP ΝΙΚΑΙΑ γιατί στις μέρες μας ο τρόπος διεξαγωγής των συναλλαγών έχει διαφοροποιηθεί σε σχέση με το παρελθόν.Το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι ένα νέο είδος εμπορίου που έχει αναπτυχθεί τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό,οι εφαρμογές το οποίου αφορούν τόσο προϊόντα όσο και υπηρεσίες.

Η επιλογή του σωστού συνεργάτη για τη κατασκευή του eshop καθώς και της υποστήριξης του, αποτελεί βασικό παράγοντα για την επιτυχία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος.Η κατασκευή του θα αυξήσει τις πωλήσεις σας ,αρκεί να γίνει με σωστό και οργανωμένο τρόπο.

Στην Zitalogic ακολουθούμε συγκεκριμένα βήματα για να καταγράψουμε τις  ανάγκες και τις απαιτήσεων των πελατών μας.Βλέπουμε κάθε έργο μοναδικό ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε project και επιλέγουμε τα απαραίτητα εργαλεία που θα βοηθήσουν ώστε να πάρει το ηλεκτρονικό σας κατάστημα την τελική του μορφή.

Θέλετε να ξεκινήσετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα στη Νίκαια; Γνωρίζουμε ότι η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος μπορεί να είναι μια τρομακτική σκέψη ειδικά όταν δεν είστε τεχνικός. Λοιπόν, δεν είσαι μόνος. Αφού βοηθήσαμε εκατοντάδες χρήστες να ξεκινήσουν το ηλεκτρονικό τους κατάστημα, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε τον πιο ολοκληρωμένο οδηγό για τοΚατασκευη-e-shop-νικαιαν τρόπο κατασκευής του ηλεκτρονικού σας καταστήματος με το WordPress.

 • Τα τρία πράγματα που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα είναι:
 • Μια ιδέα ονόματος τομέα (αυτό θα είναι το όνομα του ηλεκτρονικού σας καταστήματος δηλαδή zitalogic.gr)
 • Ένα web hosting λογαριασμό (αυτό είναι όπου ο ιστότοπός σας ζει στο διαδίκτυο)
 • Την βοήθεια μας για να σχεδιάσουμε και να οργανώσουμε τις σκέψεις σας.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP NIKAIA

Ολόκληρη η ουσία του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι να προσεγγίσετε πελάτες. Εμείς στην zitalogic μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου για εσάς που σας δίνει πρόσβαση σε πελάτες από όλο τον κόσμο εξυπηρετώντας πελάτες σε τοπικές γλώσσες και τοπικά νομίσματα.

 • Πόσο στοιχίζει η προώθηση μιας ιστοσελίδας στη google;
  Για τοπικά αποτελέσματα από 150€ το μήνα, για πανελλαδικά αποτελέσματα ξεκινάει από 400 ευρώ το μήνα αναλόγως τον ανταγωνισμό.
 • Πόσο καιρό χρειάζεστε για να ανεβάσετε μια ιστοσελίδα στην πρώτη σελίδα της Google;
  Συνήθως χρειαζόμαστε από 4 μήνες μέχρι 6 μήνες για καινούργιες επιχειρήσεις που ξεκινάνε τώρα την παρουσία τους στο διαδίκτυο.Αν έχετε ήδη ιστοσελίδα τότε ο χρόνος είναι πολύ λιγότερος.
 • Η επιχείρηση μου είναι από την Αθήνα αλλά στοχεύει όλη την Ελλάδα, μπορείτε να προωθήσετε την ιστοσελίδα μου σε όλη την Ελλάδα;
  Φυσικά και μπορούμε, αυτό άλλωστε έχουμε κάνει και για μας, βγαίνουμε στην πρώτη σελίδα στις περισσότερες πόλεις της Ελλάδος.
 • Γιατί να εμπιστευτώ εσάς για την κατασκευή και προώθηση της ιστοσελίδας μου;
  Αυτή τη στιγμή είστε στην ιστοσελίδα μας που σημαίνει ότι μας βρήκατε στην αναζήτηση που κάνατε στην πρώτη σελίδα και μας κάνατε κλικ, που στην ουσία είναι αυτό που ζητάτε να κάνουμε και για σας.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP ΝΙΚΑΙΑ. Θέλετε περιεχόμενο υψηλού επιπέδου; Αφήστε μας να σας γράψουμε ποιοτικό περιεχόμενο.

– Blogs
– Βελτιστοποιημένο περιεχόμενο SEO
– Μέσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ
– Άρθρα
– Περιεχόμενο βίντεο
– Πρωτότυπες εικόνες

Πριν αρχίσουμε με κάθε ανάπτυξη του έργου, περνάμε χρόνο για να μάθουμε περισσότερα για τους πελάτες μας, το εμπορικό σήμα τους και τις απαιτήσεις τους. Αφού συλλέξουμε σημαντικές πληροφορίες, διεξάγουμε έπειτα σε βάθος έρευνα για μια συγκεκριμένη αγορά και τους ανταγωνιστές. Τέλος, ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις σχεδίασης και ανάπτυξης ιστοσελίδων, η εταιρία μας προσφέρει έναν εκπληκτικό ιστότοπο που δημιουργεί εξαιρετικά αποτελέσματα. Πάνω απ ‘όλα, η όλη διαδικασία κατασκευής του ιστότοπου βασίζεται στη χρήση των πιο προηγμένων τεχνολογικών προτύπων σε συνδυασμό με την απεριόριστη δημιουργικότητα και τη μεγάλη εμπειρία μας.

Είμαστε εδώ για να λύσουμε κάθε σας απορία σε θέματα E-Marketing  επικοινωνήστε μαζί μας

Χρήσιμα Link : ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP ΑΛΙΜΟΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP ΠΕΙΡΑΙΑΣ.