ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ με εύκολη διαχείριση προϊόντων.

Στις μέρες μας ο τρόπος διεξαγωγής των συναλλαγών έχει διαφοροποιηθεί σε σχέση με το παρελθόν.Το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι ένα νέο είδος εμπορίου που έχει αναπτυχθεί τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό,οι εφαρμογές το οποίου αφορούν τόσο προϊόντα όσο και υπηρεσίες.

Η επιλογή του σωστού συνεργάτη για τη κατασκευή του eshop καθώς και της υποστήριξης του, αποτελεί βασικό παράγοντα για την επιτυχία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος.Η κατασκευή του θα αυξήσει τις πωλήσεις σας ,αρκεί να γίνει με σωστό και οργανωμένο τρόπο.

Στην Zitalogic ακολουθούμε συγκεκριμένα βήματα για να καταγράψουμε τις  ανάγκες και τις απαιτήσεων των πελατών μας.Βλέπουμε κάθε έργο μοναδικό ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε project και επιλέγουμε τα απαραίτητα εργαλεία που θα βοηθήσουν ώστε να πάρει το ηλεκτρονικό σας κατάστημα την τελική του μορφή.

 

ESHOP ΑΘΗΝΑ

Ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου διαθέτει πολλά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Σας παρουσιάζουμε τα πιο σημαντικά που μπορούν να το κάνουν περισσότερο δημοφιλές και αποτελεσματικό:

  • Αναλυτική παρουσίαση κάθε προϊόντος με φωτογραφία,περιγραφή και τιμή.
  • Κατηγοριοποίηση προϊόντων.
  • Διαδικασία εγγραφής πελάτη.
  • Ενότητα προσφορών, νέων προϊόντων.
  • Φίλτρα πλοήγησης
  • Σύστημα Panel για την διαχείριση των παραγγελιών και των πελατών.
  • Υπολογισμός ταχυδρομικών εξόδων.
  • Συμβατότητα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό GDPR

Να θυμάστε πως μια σελίδα η οποία χαρακτηρίζεται από γρήγορη πλοήγηση και ευκολία στους τρόπους αγοράς και πληρωμής μπορεί να φέρει πολλούς επισκέπτες και κατά συνέπεια πελάτες.

 

ΦΙΛΙΚΟ ΣΕ ΚΙΝΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

Η χρήση του καταστήματος από κινητά είναι πια υποχρεωτική. H χρήση των desktop σημειώνει καθοδική πορεία, ενώ η χρήση των κινητών συσκευών αυξάνεται, όπως μπορούμε να δούμε και στο διάγραμμα από το gs.statcounter.com.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας, θα πρέπει να δημιουργήσετε σελίδες φιλικές προς τα κινητά, δίνοντας έμφαση στην mobile εκδοχή, για να μην ρισκάρετε να χάσετε ένα μεγάλο μέρος των πελατών σας.

Είμαστε εδώ για να λύσουμε κάθε σας απορία σε θέματα E-Marketing επικοινωνήστε μαζί μας

 

Εύκολη πληρωμή

 

Οι πελάτες σας μπορούν να πραγματοποιήσουν γρήγορα και εύκολα την αγορά τους ως επισκέπτες χωρίς να μπουν στην διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού εφόσον δεν το επιθυμούν.Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του Baymard Institute, το 72% των επισκεπτών ενός ηλεκτρονικού καταστήματος εγκαταλείπουν το καλάθι αγορών τους λόγω δυσκολίας στην εγγραφή ή στην διαδικασία αγοράς προϊόντων.

Εάν παρακολουθείτε τα στατιστικά του ηλεκτρονικού σας καταστήματος μέσω Google Analytics και το συγκεκριμένο σενάριο σας είναι γνωστό,ήρθε η στιγμή να μας εμπιστευτείτε για την ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

Google Analytics

Μια πολύ χρήσιμη και σημαντική υπηρεσία για το κατάστημα μας είναι η δυνατότητα να παρακολουθείτε την επισκεψιμότητα του. Είναι ένα πολύ εύκολο εργαλείο που σας δίνει την δυνατότητα να παρατηρήσετε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας, καθώς και τις λέξεις κλέιδιά που πληκτρολόγησαν οι χρήστες στο google για να σας βρουν.

Αναλύοντας τα στατιστικά του εντοπίζουμε όλη την πορεία ενός επισκέπτη μέσα στο site σας και μέσω μεθόδων marketing ξεκινάμε να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπο σας για να προσφέρουμε στον χρήστη την καλύτερη δυνατή εμπειρία.Έτσι μπορείτε άμεσα να προωθήσετε την ιστοσελίδα σας με μεγαλύτερη απόδοση.