ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ DRONEΥΠΗΡΕΣΙΕΣ DRONE με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας (τηλεκατευθυνόμενων drone) ωστε να πραγματοποιούμε πτήσεις μεγάλης ακρίβειας για λήψεις βίντεο και φωτογραφίας από αέρα.

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να τραβήξετε την προσοχή του θεατή σας.

Για την προώθηση της επιχείρισης σας αναλαμβάνουμε την λήψη εντυπωσιακών και φουτουριστικών εναερίων φωτογραφιών ώστε να σας προωθήσουμε με τον καλύτερο και ποιο αποτελεσματικό τρόπο.

Ας εξηγήσουμε όμως πρώτα τι εννοούμε με τον όρο drone:

Ως drone ορίζετε το μη επανδρωμένο αεροσκάφος που μπορεί να πλοηγηθεί αυτόνομα, χωρίς να ελέγχεται εξωτερικά,χρησιμοποιώντας αυτόματο πιλότο ή αυτό που μπορεί να ελέγχεται εξ αποστάσεως από μια συσκευή απομακρυσμένου ελέγχου. Τα πιο δημοφιλή που χρησιμοποιούνται περισσότερο είναι τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη (UAV).

Με ισχυρή αίσθηση ευθύνης, καλή γνώση όλων των διαφορετικών αναγκών και απαιτήσεων του κλάδου, και με μια φιλική νοοτροπία, η εταιρεία μας μπορεί να προτείνει με βεβαιότητα υψηλά πρότυπα υπηρεσιών αεροβιντεοσκόπησης.

Με γνώμονα τον επαγγελματισμό αναζητούμε πάντα τρόπους βελτίωσης στη συνεχή επιδίωξή μας για τελειότητα, έτσι ώστε να μπορούμε να δημιουργήσουμε μια αξιόπιστη σχέση με τους νέους πελάτες μας, αλλά και να διατηρήσουμε ισχυρούς δεσμούς με τους υπάρχοντες πελάτες μας.

Επομένως, η πιστοποίηση τόσο από εθνικούς όσο και παγκοσμίως αναγνωρισμένους και κορυφαίους οργανισμούς δεν είναι μόνο κάτι για το οποίο μπορούμε να είμαστε πραγματικά περήφανοι, αλλά και απόδειξη των υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και προτύπων που έχουμε να προσφέρουμε.

Αναλαμβάνουμε την επεξεργασία βίντεο και φωτογραφιών,για να έχετε πάντα μια ολοκληρωμένη παρουσίαση της επιχείρησης σας.Κατά το μοντάζ των βίντεο πραγματοποιούμε επαγγελματική επεξεργασία στην οποία συνθέτουμε όλα τα ωραία σημεία της αεροβιντεοσκόπησης σε ένα,και ταυτόχρονα εμπλουτίζουμε το βίντεο χρωματίζοντας το και δημιουργώντας την καλύτερη δυνατή εικόνα.

Bιντεοσκόπηση με drone

Σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους πελάτες μας με όλες τις δυνατότητες εφαρμογών που καλύπτουν κάθε σύγχρονη απαίτηση.

 • Αεροφωτοφράφηση : Yψηλής ποιότητας και υψηλής ανάλυσης. (Raw, Jpeg)
 • Αεροβιντεοσκόπηση : Yψηλής ποιότητας και υψηλής ανάλυσης (1080p, 2,7Κ-4K)

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ DRONE κατάλληλες για :

 • Πανοραμικές φωτογραφήσεις και βιντεοσκοπήσεις για επαγγελματική ή και προσωπική χρήση.
 • Επιτήρηση μεγάλων αγροτικών εκτάσεων.
 • Πολιτικούς Μηχανικούς
 • Μεσιτικά Γραφεία
 • Κατασκευαστικές Εταιρείες
 • Ξενοδοχεία
 • Μαγαζιά Εστίασης
 • Εμπορικά Κέντρα
 • Αξιοθέατα.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

 • Ευελιξία πλάνων : Το πιο δημοφιλές σύστημα μας είναι το DJI mavic air το οποίο είναι αρκετά μικρό αλλά εξοπλισμένο με κάμερα 4k για πανοραμικές λήψεις και βίντεο. Μας δίνετε έτσι η δυνατότητα να τραβήξουμε εντυπωσιακά πλάνα σε πολύ υψηλή ανάλυση.

 • Εσωτερικές λήψεις : Οι πολύ έμπειροι πιλότοι μας έχουν πετάξει σε πολύ θεαματικές εσωτερικές τοποθεσίες, σε ξενοδοχεία και βίλες πραγματοποιώντας πολύ δύσκολες λήψεις .

Με αυτό τον τρόπο πετυχαίνουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα σε πολύ δύσκολους φαινομενικά χώρους.

 

 • Διάρκεια πτήσης : Με το dji mavic air μπορούμε να παραμείνουμε για περίπου 20 λεπτά στον αέρα, έχουμε φροντίσει να έχουμε πάντα ότι έχουμε μεγάλη ποσότητα μπαταριών, έτσι ώστε να μπορούμε να τραβήξουμε την ημέρα αλλά και την νύχτα.

 

 • Ζωντανή μετάδοση : Η εταιρεία μας έχει τη δυνατότητα να μεταδίδει ζωντανά μέσω wifi χρησιμοποιώντας την προσαρμοσμένη ασύρματη τεχνολογία μας. Είμαστε σε θέση να κάνουμε σύνδεση σε πλήρη HD (1080p) ανάλυση για όση ώρα χρειάζεται.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ DRONE

Η εταιρεία μας σας παρέχει ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ DRONE προωθώντας την επιχείρηση σας κάνοντας διαφήμιση με ένα σύγχρονο εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε τύπο επιχείρησης όπως για εκδηλώσεις,γάμους βαφτίσεις άλλα και για άλλες σημαντικές στιγμές στη ζωή σας.

Οι εικόνες και τα βίντεο επεξεργάζονται χρησιμοποιώντας λογισμικό επαγγελματικής επεξεργασίας (Adobe after effect) ώστε να εξασφαλίσουμε τα καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Δώστε μια διαφορετική όψη από ψηλά προβάλλοντας την επιχείρηση σας και τις ποιο όμορφες στιγμές σας.

Είτε πρόκειται για διαφημιστικά βίντεο είτε για μάρκετινγκ υψηλής ποιότητας, προσφέρουμε μια λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σας, είναι ένας εξαιρετικά εντυπωσιακός τρόπος για την ανάδειξη της εταιρικής σας ταυτότητας.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας