Φιλοξενία ιστοσελίδων

 

Βελτιστοποίηση ιστοσελίδας για υψηλότερη κατάταξη

webhosting-filoxenia-istoselidon

Η φιλοξενία ιστοσελίδων είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες για την λειτουργία ενός site. Καθορίζει την ταχύτητα πλοήγησης, και την αξιοπιστία του ιστότοπου.

Ένα αξιόπιστο site εξασφαλίζει και συμβάλλει αποφασιστικά στην λειτουργικότητα και στην εμπειρία που αποκομίζει ο επισκέπτης βοηθώντας σημαντικά τo Search Engine Optimization (SEO). Οι server μας φιλοξενούνται σε ελληνικά data center, και η διαθεσιμότητα τους είναι εγγυημένη στο 99,9%.

Τα πακέτα φιλοξενία μας περιλαμβάνουν ένα από πιο γνωστά συστήματα διαχείρισής φιλοξενίας, το Cpanel, το οποίο παρέχει ένα εύχρηστο και λειτουργικό περιβάλλον.Είναι ιδανικό για ιδιώτες ή επιχειρήσεις που θελουν τον πλήρη έλεγχο της ιστοσελίδας τους! Μπορείτε σε ελάχιστο χρόνο, να δημιουργήσετε backups, να δείτε σταστικά επισκεψιμότητας και πολλές επιπλέον προεγκατεστημένες δημοφιλείς εφαρμογές.

Στις υπηρεσίες φιλοξενίας διαθέτουμε δωρεάν SSL πιστοποιητικό (https) μέσω του φορέα Let’s Encrypt ώστε το site σας να χαρακτηρίζεται πάντα ασφαλή από τον αλγόριθμο της google.

Παρέχουμε το ποιο σύγχρονο αυτόματο σύστημα backup για να διατηρούμε το ιστορικό των αρχείων και των βάσεων δεδομένων της ιστοσελίδας σας. Έτσι, τα αρχεία σας, παραμένουν ασφαλή, όποτε τα χρειαστείτε.

Γνωρίζουμε πως η online παρουσία σας είναι σημαντική για εσάς όσο και για τους πελάτες σας γι’ αυτό είμαστε εδώ με 24ωρη υποστήριξη καθώς οι τεχνικοί μας είναι πάντα έτοιμη να λύσουν το οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρξει.

Η επιλογή της φιλοξενίας είναι ένα σοβαρό ζήτημα για τη σωστή παρουσία του δικτυακού σας χώρου και πρωτεύων κριτήριο δεν πρέπει να είναι η οικονομικότερη λύση, αλλά η υποστήριξη που μπορεί να σου προσφέρει η εταιρεία παροχής φιλοξενίας.

Η Zitalogic από το 2009 σε συνεργασία πάντα με την Top Host, παρέχει υπηρεσίες web hosting που καλύπτουν τις ανάγκες τόσο μιας απλής στατικής σελίδας έως ένα e-shop με πολλούς ταυτόχρονους χρήστες για μεγαλύτερη ταχύτητα και άμεση φόρτωση των σελίδων.

Επικοινωνήστε μαζί μας για τη φιλοξενία της ιστοσελίδας σας,διαθέτουμε πακέτα που ανταποκρίνονται σε κάθε απαίτηση και προϋπολογισμό.