Δημιουργία ιστοσελίδας

(Responsive Design)

Σχεδιασμός ιστοσελίδων προσαρμοζόμενος σε συσκευές

Γιατί ;

Οι χρήστες χρησιμοποιούν καθημερινά κινητές συσκευές (smartphones, tablet, κ.λ.π.). Όλες οι εργασίες που χρησιμοποιούνταν μόνο σε οικιακούς υπολογιστές, έχουν μεταφερθεί στους προσωπικούς μας φορητούς υπολογιστές σε smartphones και άλλες κινητές συσκευές.

Πώς ;

Κατά το σχεδιασμό μιας ιστοσελίδας λαμβάνουμε υπόψη τις εξωτερικές και εσωτερικές μεταβλητές περιβάλλοντος και ανταποκρινόμαστε ανάλογα. Ο στόχος είναι να δημιουργηθεί ένας ``έξυπνος`` ιστότοπος ο οποίος θα προσαρμόζει το μέγεθος και τα βασικά χαρακτηριστικά του ώστε να ταιριάζει στην παλάμη του χεριού σας.

H κατασκευή ιστοσελίδων περνάει από συγκεκριμένη διαδικασία στην Zitalogic ώστε να πετύχουμε:

Καλοσχεδιασμένες και λειτουργικές ιστοσελίδες που κάνουν την εμπειρία της πλοήγησης ευχάριστη και «παιχνιδάκι» ακόμη και για τους πιο άπειρους χρήστες internet.
Προωθημένες σωστά ιστοσελίδες στις μηχανές αναζήτησης -κυρίως στο google το οποίο κατέχει περίπου το 90% των αναζητήσεων - στα community sites όπως στο facebook καθώς και στα γνωστά directories.

Eάν η κατασκευή ιστοσελίδων περιλαμβάνει εταιρική και ποιοτική παρουσίαση της εταιρίας σας, τότε χρειάζεστε ιστοσελίδες με εντυπωσιακό σχεδιαστικό αλλά και εύχρηστο menu πλοήγησης.

Εάν ο στόχος είναι η κατασκευή ιστοσελίδων με σκοπό το ηλεκτρονικό εμπόριο τότε όλη η εμπειρία του χρήστη πρέπει να γίνεται με εύκολα και κατανοητά βήματα. Στην κατασκευή ιστοσελίδων πρέπει να σκεφτόμαστε σαν χρήστης - πελάτης, και να φροντίζουμε όλη την διαδικασία: από την στιγμή που θα αναζητήσει κάποιο προϊόν, την προσθήκη του προϊόντος στο καλάθι αγορών, τον υπολογισμό των εξόδων αποστολής, την πληρωμή με πολλαπλούς τρόπους, το check out. Όλη η εμπειρία πρέπει να είναι εύκολη για όλους ώστε να μεγιστοποιήσουμε τις πωλήσεις του eshop.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οποιαδήποτε δυσλειτουργία ή κακή αρχιτεκτονική στην κατασκευή ιστοσελίδων αποθαρρύνει τον επισκέπτη να συνεχίσει την πλοήγηση του και ίσως να μην επιστρέψει στην ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό κατάστημα με αποτέλεσμα την πτώση της επισκεψιμότητας και άρα των έμμεσων ή άμεσων πωλήσεων.

d

Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO)

Η σωστή επιλογή μιας κατάλληλης στρατηγικής προώθησης για τον ιστότοπό σας μπορεί να σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα. Στην Zitalogic, διαχειριζόμαστε περισσότερες από 100 ιστοσελίδες και πελάτες που χρησιμοποιούν SEO και μπορούμε να σας συμβουλέψουμε και να αναλάβουμε την προώθηση της ιστοσελίδας σας.

Σύνδεση με τα κοινωνικά δίκτυα

Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+, Pinterest και πολλά άλλα, για εμάς, τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της προβολής των επιχειρήσεων στο διαδίκτυο. Σχεδιάζουμε και εφαρμόζουμε τη στρατηγική σας για ένα επιτυχημένο στα κοινωνικά μέσα.