Εφαρμογές Android – iOS

Εφαρμογές

Η χρήση των κινητών συσκευών γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. Η ανάγκη κινητών εφαρμογών τείνει να είναι συντριπτική. Οι εφαρμογές μας για κινητά έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν προϊόντα, υπηρεσίες, καταλόγους, συναντήσεις κλπ. Όλα με την απλή οθόνη αφής του smartphone σας. Διαφημίστε την επιχείρησή σας μέσω μιας εφαρμογής για κινητά που είναι κατάλληλη για οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα.

Στη Zitalogic προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα λύσεων για την ανάπτυξη εφαρμογών για smartphones, τα οποία περιλαμβάνουν τα εξής:

1. iOS Applications
2. Android Applications
3. Εφαρμογές επιχειρηματικών πληροφοριών
4. Υπηρεσίες e-Shop
5. Υπηρεσίες ηλεκτρονικών πληρωμών
6. Εφαρμογές για εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες
7. Εφαρμογές προώθησης και ηλεκτρονικές πληρωμές
8. Εφαρμογές γεωγραφικής θέσης

Mobile Apps & χρήση smartphone και tablets

Κάθε χρόνο διπλασιάζονται οι χρήστες smartphones ενώ ήδη ένα στα τέσσερα κινητά στην Ελλάδα είναι smartphones. Αυτό αποδεικνύει την μεγάλη αύξηση χρήσης της κάθε είδους mobile συσκευής και κατ' επέκταση των mobile εφαρμογών. Η χρήση του Internet μεταφέρεται με μεγάλη ταχύτητα προς κάθε είδους smartphone, tablet, iPhone με αποτέλεσμα την μεγάλη άνοδο και του mobile e-commerce.

Mobile e-commerce

Έχοντας μεγάλη εμπειρία σε εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου ήταν λογική συνέχεια για εμάς να αναπτύξουμε εφαρμογή e-shop για iPhones, smartphones (android) και tablets.

H ευκολία στην χρήση και η λειτουργικότητα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του mobile eshop της Zitalogic. Στόχος είναι η εμπειρία του χρήστη να πλησιάσει αυτήν ενός e-shop σε browser. Μόνο μερικά κλικς χωρίζουν τον επισκέπτη μέχρι την τελικά αγορά του προϊόντος ή της υπηρεσίας.

a